Ring til os: 8621 3433

Home » Tagisolering

Tagisolering

Med mange års erfaring er vi specialister på såvel traditionelle som mere komplicerede opgaver inden for tagdækning, hvor tagisolering er en væsentlig faktor.

Vi udfører bl.a. tagdækning med tagisolering ved følgende opgaver:

  • Tagisolering ved renoveringsopgaver, hvor der skal efterisoleres
  • Tagisolering for opbygning af fald
  • Tagisolering på nybygningsopgaver

 

Landets førende leverandører inden for tagisolering

Vores tagdækkere ved alt, hvad der er værd at vide om tagdækning af såvel fladetage som hældningstage. Vi har et godt samarbejde med landets førende tagisolerings-leverandører, hvorfor vi altid udfører tagisoleringsopgaver med anerkendte produkter.

 

Vi er veluddannede og erfarne

Tagdækning med tagpap og tagisolering kombineret med erfarne tagdækkere sikrer jer problemfrie tagdækninger, der indfrier jeres forventninger. Hos VO Tagdækning er vi et team af veluddannede tagdækkere, som har mange års erfaring med udlægning og montering af tagisolering, folietagtagrenovering og nyt tag.

 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker dit tag isoleret

Ønsker du at vide mere om tagisolering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din tagisoleringsopgave? Så kontakt os i dag pr 86 21 34 33 eller på mail@voltag.dk.

Vi har base i Risskov og er således en fornuftig løsning, hvis ud bor i f.eks. Århus eller Egå. Vi leverer og monterer dog i hele Østjylland.

 

Comments are closed.