Ring til os: 8621 3433

Home » Tagpap

Tagpap

Tagpap kan ses på mange forskellige tagflader. En af grundene er tagpappets styrke, smidighed og holdbarhed. En anden grund er at arkitekter og rådgivere har set tagpappets mange muligheder, der gør, at det kan tilpasses til tagets hældning og udformning.

Tagpap er desuden meget velegnet til renovering af tage, da tagpappen kan lægges direkte oven på det gamle tag. Man slipper derfor for bortskaffelse af det gamle tag.

Hos VO Tagdækning tilbyder vi 1 lags tagdækning med dobbelt armeret APP tagpap (plastmodifikation af bitumen) eller 2 lags tagdækning med SBS tagpap (asfalt tilsat syntetisk gummi). Vi kan også hjælpe dig med tagisolering og folietag.

 

Der er flere fordele ved tagpap

Vi anbefaler tagpap som en fornuftigt løsning. Det er velegnet til både nybyggeri og renovering, og blandt de mange fordele kan bl.a. nævnes:

  • Kan udføres på de fleste tagunderlag
  • Fleksibelt
  • Høj brudstyrke
  • Forventet holdbarhed over 30 år
  • 15 års garanti

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov. Såvel forarbejde som selve arbejdet med tagpappet foretages grundigt og professionelt.

 

Kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om tagpap, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din tagpap-opgave? Så kontakt os i dag pr. 86 21 34 33 eller på mail@votag.dk.

Vi ligger i Risskov – så kommer du fra f.eks. Århus eller Egå er vi en ideel samarbejdspartner. Vi leverer og monterer dog i hele Østjylland.

 

Comments are closed.