Ring til os: 8621 3433

Home » Tagpap i Århus og Østjylland

Tagpap i Århus og Østjylland

VO Tagdækning monterer og renoverer tagpap i Århus og resten af Østjylland.

Mange fordele ved tagpap

Tagpap kan ses på mange forskellige forskellige tagflader. En af grundene er tagpappets styrke, smidighed og holdbarhed. En anden grund er at arkitekter og rådgivere har set tagpappets mange muligheder, der gør, at det kan tilpasses til tagets hældning og udformning. Denne tilpasningsevne giver nemlig den mulighed, at alle tage uanset udformning kan blive tætnet og dermed sikre resten af konstruktionen for vind- og vandskader.

Renovering og montering

Tagpap er desuden meget velegnet til renovering af tage, da det kan lægges direkte oven på det gamle tag. Med tagpap slipper man derfor for bortskaffelse af det gamle tag. Dette er også en økonomisk god løsning da det både sparer nedrivning og bortkørsel af det gamle tag.

Hos VO Tagdækning tilbyder vi 1 lags tagdækning med dobbelt armeret APP tagpap (plastmodifikation af bitumen) eller 2 lags tagdækning med SBS tagpap (asfalt tilsat syntetisk gummi). Vi kan også hjælpe dig med tagisolering og folietag.

Grunde til at vælge tagpap

Vi anbefaler tagpap som en fornuftigt løsning. Det er velegnet til både nybyggeri og renovering, og blandt de mange fordele kan bl.a. nævnes:

  • Kan udføres på de fleste tagunderlag
  • Fleksibelt
  • Høj brudstyrke
  • Forventet holdbarhed over 30 år
  • 15 års garanti

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov, krav og forventninger. Såvel som forarbejde til selve arbejdet med tagpap. Altsammen foretages grundigt og professionelt. Det garanterer vi.

Få et tilbud på tagpap – Kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om tagpap, eller ønsker du et uforpligtende tilbud eller vejledning på din nuværende situation? Så kontakt os i dag pr. 86 21 34 33 eller på mail@votag.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og få en snak om et uforpligtende tilbud og eller vejledning.

Vi ligger i Risskov – så kommer du fra Århus eller resten af Østjylland og ønsker at få lagt tagpap, er vi en ideel samarbejdspartner.

Comments are closed.