Ring til os: 8621 3433

Home » Tagrenovering i Århus

Tagrenovering i Århus

Ved en tagrenovering gennemgår vi altid den eksisterende tagbelægning – og tilpasser altid tagrenoveringen efter denne. Som en del af tagrenoveringen vurderer vi naturligvis også øvrige elementer som f.eks. ovenlys, tagrender, tagnedløb, tagisolering, tagpap, folietag, sternkanter, taghætter mv. Disse ting tager vi med i tilbuddet, hvis det er nødvendigt så kan opnå den bedste løsning til jer og på bedst mulig vis leve op til jeres forventinger og krav.

 

Vi udfører alle former for tagrenovering

Hos VO Tagdækning er vi behjælpelig ved enhver renovering af taget. Vi er derfor kvalificerede til at udføre diverse opgaver inden for tagrenovering.

Vi udfører bl.a. disse typer af tagrenovering:

  • Privat byggeri
  • Offentlige bygninger
  • Industribygninger
  • På tag med hældning eller fladt tag
  • Efterisolering

Vi gennemgår gerne dit tag og udfærdiger et gratis og uforpligtende tilbud på en tagrenovering. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker kombineret med vores egen professionelle vurdering, så vi sammen kan nå frem til et resultat der lever op til jeres forventninger og som samtidig lever op til vores professionelle krav og kvalitet.

 

Ønsker du skriftlig status på tilstanden af dit tag?

Hvis du gerne vil have en skriftlig status på tilstanden af dit tag, evt. ved et boligsalg, så udarbejder vi gerne en tagrapport. Vi tager et mindre gebyr for dette til gengæld så er du godt klædt på til dit boligsalg.

 

Uforpligtende tilbud på tagrenovering

Ønsker du at vide mere om tagrenovering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på renoveringen af dit tag? Så kontakt os på 86213433 eller på mail@votag.dk. Vi glæder os til at modtage din henvendelse og svare tilbage med enten et uforpligtende tilbud eller en vejledende samtale.

Vi har base i Risskov og har mange års erfaring med tagrenovering i Århus og resten af Østjylland.

 

Comments are closed.